Vi har enda en gang lagt bak oss et krevende år med pandemi som har ført til svært tøffe tak både for vår og andres bransjer.

Våre medlemmer har stått på sammen med andre journalister og redaktører for å opplyse og bistå befolkningen med kunnskap og råd i en vanskelig tid.

Vi i forbundsstyret ønsker å takke alle som har stått på og vil ønske dere alle en God Jul og et Godt Nytt år.

Vi har også i år samarbeidet med NJ og andre presseorganisasjoner med å kjempe for støtteordninger som kan hjelpe en allerede presset mediebransje.

I forbindelse med NJs 75 års jubileum støttet APF NJs solidaritetsaksjon som går til journalister i Afghanistan. Dere kan lese mer om aksjonen her NJs solidaritetsaksjon: Hjelp til Afghanistans journalister   – Norsk Journalistlag

Forbundet ønsker også i år dine innspill til hvordan vi kan verve flere medlemmer landet over.

LO har forhandlet fram en rekke fordeler for sine medlemmer, der LOfavør Innboforsikring er selve flaggskipet. Dette er Norges beste innboforsikring og den er inkludert i medlemskapet ditt. I tillegg finner du husforsikring, bilforsikring, boliglån og en rekke andre fordeler som du kan lese mer om på www.lofavor.no

Du bør også laste ned LOFavør-appen der du nå kan bruke bank ID for å logge deg inn. Der finner du medlemskort, hvilke forsikringer du har og hvilke fordeler du har tilgang til.

Ta gjerne kontakt med forbundets ledelse om det er noe du lurer på.

Du finner oss på www.a-p-f.no

Hilsen Forbundsstyret i APF