Kjære medlem

For de aller fleste av oss vil sommeren 2020 bli spesiell og annerledes. Fortsatt er vi med i en nasjonal dugnad for å hindre spredning av Koronaviruset.
Vi i APF ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer, og ber de av dere som skal jobbe om å ta vare på hverandre og samtidig sørger for god konstruktiv journalistikk.

Det har vært enn spesiell start på året der APF har deltatt aktiv i LO sekretariat, LO Selvstendig og LO Kultur og sammen med andre presseorganisasjoner også stått på for å understreke betydningen av frie redigerte medier i et demokrati.


APF arbeider som kjent ikke med lønns- og arbeidsvilkår, og har derfor heller ikke arbeidet med permitterings- og oppsigelses spørsmål i disse koronatider.

Men vår hovedorganisasjon LO er i høyeste grad opptatt av disse spørsmålene og Norsk Journalistlag som ivaretar forholdene for mange av våre medlemmer arbeider godt problemene. Se også på hva vår egen organisasjon LOfavør gjør for medlemmene.

Vi anbefaler derfor våre medlemmer om å bruke hjemmesidene til APF, LO, LOfavør og NJ der det finnes mye informasjon.

Ta kontakt med SpareBank 1

Vi oppfordrer derfor medlemmer med LOfavør-lån, som eventuelt skulle få betalingsutfordringer som følge av situasjonen til å ta kontakt med sin SpareBank 1. For å begrense omfanget av pandemien, ber vi om at dere bruker telefon eller bankens digitale kontaktpunkter.

Vi har også gunstige boliglåns vilkår for våre medlemmer.

Mange av våre medlemmer er bedt om å oppdatere tilgangen til Mine sider i www.Lofavør. Gjør det

Husk reiseforsikring i sommer, også ved reiser i Norge!

Se på følgende lenker:

http://www.a-p-f.no

http://www.lo.no

http://www.lofavor.no

http://www.nj.no